Orimattilan junnuturnaus 18.4.2015

Kisatunnelmaa/Orimattilan juniorikilpailut 18.4.2015

KUSANKULAISILLE MENESTYSTÄ ORIMATTILAN JUNIORIKILPAILUISTA

Kahdeksan kilpailijaa osallistui 18.4.2015 Orimattilan juniorikilpailuihin. Pitkän tauon jälkeen tarkoituksena oli lähteä hakemaan kokemusta karateliiton järjestämistä kilpailuista. Yllätyksenä tulikin mitalisijoituksia esimerkillisillä kilpailusuorituksilla. Nelli Matikainen, joka kokeili kilpailemista ensimmäistä kertaa, voitti pronssia kata ja pyykkipoikaottelussa.Nelli osoitti kilpailuissa todellista budohenkeä! Siiri Kiss oli päivän yllättäjä, hopeaa omassa katasarjassa. Hän pärjäsi hienosti kovatasoisia kilpailijoita vastaan. Milla Kostamo taisteli itselleen pronssia ottelusarjasta. Kaikki kilpailijat ylittivät itsensä kilpailuissa. Kilpailijoilla oli koko päivän hyvä kilpailuhenki, joka on tärkeintä kilpailuissa. Menestyksen tavoittelu ei ole kilpailumatkojen tarkoitus vaan uudet kokemukset.

Orimattilan juniorikilpailut ovat suomen suurimpia karatekilpailuja. Tällä kertaa kilpailuihin osallistui 193 kilpailijaa 24 seurasta. Kilpailuissa oli edustettuna karaten monia eri tyylisuuntia. 

Kilpailuryhmä: Ellen Kiljunen, Siiri Kiss, Kai Kuusitie, Milla Kostamo, Lauri Vakkilainen, Nelli Matikainen, Eino Juvakka, Tim Loikkanen

Valmentaja: Suvi Savolainen 2.dan

Huoltajat: Arttu Venäläinen, Sakari Hakalisto, Olli Savolainen, Mika Vakkilainen