ITSEPUOLUSTUSKOULUTUS

Seura järjestää muutaman kerran vuodessa kaikille avoimia itsepuolutusharjoituksia.

 

Seuraavat avoimet tunnit nuorille ja aikuisille:

11.6.2024 klo 18.15-19.30

11.9.2024 klo 18.15-19.30

2.10.2024 klo 18.15-19.30

Ilmoittaudu ennakkoon viestillä: Suvi Savolainen/0444040848

 

JÄRJESTÄMME MYÖS KOULUTUKSIA TILAUKSESTA RYHMILLE 

HINTA 150 euroa/2 tuntia + 10 euroa/osallistuja

 

Itsepuolustuskoulutus tarjoaa monipuolisen lähestymistavan turvallisuuteen ja itsevarmuuteen erilaisissa tilanteissa. Tämä koulutus ei ainoastaan keskity fyysisiin taitoihin, vaan myös henkiseen valmiuteen ja tilannetietoisuuteen.

Koulutuksen tavoitteena on antaa osallistujille tarvittavat tiedot, taidot ja itseluottamus selviytyäkseen mahdollisista uhkaavista tilanteista. Se kattaa erilaisia aiheita, kuten:

  1. Fyysiset itsepuolustustaidot: Harjoittelemme perustekniikoita, kuten lyöntejä, potkuja, torjuntoja ja vapautumistekniikoita, jotka voivat auttaa tilanteen vaatiessa.

  2. Tilannetietoisuus: Opimme tunnistamaan potentiaalisesti vaarallisia tilanteita, ennakointia ja välttämään konflikteja ajoissa.

  3. Henkinen valmius: Keskitymme myös henkisen vahvuuden kehittämiseen, itsetuntemukseen ja stressinhallintaan, jotta osaat reagoida tehokkaasti paineen alla.

  4. Lain tuntemus: Koulutus sisältää myös tietoa oikeudesta ja vastuusta itsepuolustustilanteissa. On tärkeää ymmärtää omat oikeutensa ja rajoituksensa.

  5. Harjoittelutilanteet: Koulutus tarjoaa mahdollisuuksia harjoitella erilaisia skenaarioita turvallisessa ympäristössä, jotta voit soveltaa oppimaasi käytännössä.

Tärkeää on, että jokainen osallistuja voi oppia omassa tahdissaan ja omien kykyjensä mukaan. Koulutuksessa painotetaan myös kunnioitusta ja empatiaa muita kohtaan.

 

Olisiko sinulla kysyttävää tai erityisiä odotuksia itsepuolustuskoulutukseen liittyen?

 

OTA YHTEYTTÄ

 

SUVI SAVOLAINEN

imatrakusanku@gmail.com

0444040848