Juniorit

Ajankohtaista

 

Alle 12 -vuotiaidrn junioreiden huoltajat voivat liittyä Kusanku juniroit-whatsapp ryhmään lähettämällä viestin numeroon 0444040848. Viestiin oma. Suosittelemme kaikkia liittymään, koska ryhmässä jaetaan treenivinkkejä ja infotaan seuran asioista.

 

Seura tarjoaa loppuvuoden budoleirit perjantaisin ilmaiseksi kaikille seuran jäsenille. 

 

4-7 -vuotiaat - karatekids ja perhekarate

 

Karate Kidsit harjoittelevat kerran viikossa. Ryhmässä harjoitellaan pääsääntöisesti liikkumista ja karatea erilaisten leikkien avulla. Tavoitteena on innostaa lapsi liikkumaan ja kokemaan liikunnassa onnistumisen elämyksiä. Karate Kids toiminnan tarkoituksena on luoda edellytykset monipuoliselle liikunnalle. Leikinomaisen karaten avulla lapset tutustuvat lajiin ja sen pelisääntöihin, joita ovat toisten huomioon ottaminen ja ryhmässä toimiminen.

Karate Kids harjoitukset koostuvat pääasiassa leikeistä ja peleistä joiden avulla lapsi oppii tuntemaan oman kehonsa mahdollisuudet. Näihin harjoitteisiin sisällytetään karatelle tunnusomaisia perustekniikoita sekä koordinaatiota kehittäviä liikkeitä. Hauskojen harjoitusten päämääränä on kasvattaa lapsesta tasapainoinen ja liikkuva.

Tavoitteenamme on tarjota karatea harrastaville lapsille laadukasta, turvallista ja pitkäjänteistä toimintaa. Sinä, joka mietit mihin seuraan lapsesi haluat laittaa, voimme vakuuttaa, että seurassamme lapsesi on hyvissä käsissä. Sen takaavat suunnitelmallinen junioritoiminta ja koulutetut ohjaajat.

 

Perhekarate

 

Perhekarate on ryhmä, jossa aikuiset ja lapset voivat harrastaa yhdessä monipuolista ja leikinomaista liikuntaa sekä harjoitella karatelle ominaisia taitoja ja karaten perustekniikoita. Perhekarate on terveyttä edistävää liikuntaa, joka tukee perheen yhdessäoloa, liikunnallista aktiivisuutta ja lasten kokonaisvaltaista kehitystä. 

Perhekarateen osallistuvan perheen koolla ei ole väliä, mukaan voi tulla aikuinen useammankin lapsen kanssa tai kaksi aikuista yhden lapsen kanssa. Perhekarateen voivat osallistua lapset 4-vuotiaasta ylöspäin.

Käytännön ohjeita vanhemmille:

  • Tuo lapsi ajoissa harjoituksiin ja hae ajoissa.
  • Pitkät hiukset kiinni ja kynnet lyhyiksi.
  • Muista ottaa kellot ja korut pois ennen harjoituksia.
  • Harjoitussaliin tullaan sandaaleilla tai sukilla, jotka otetaan pois dojolle astuttaessa, näin pidämme tatamin puhtaana ja harjoittelun mukavana. Muistathan pestä lapsen jalat ennen harjoituksiin tuloa.
  • Normaalisti ohjaajat vastaavat kidseistä vain harjoitusten loppuun asti, koska toinen ryhmä aloittaa harjoittelun heti ensimmäisen jälkeen. 
  • Yksittäisiä poissaoloja ei tarvitse erikseen ilmoittaa. Harrastuksen päättymisestä tulee ilmoittaa seuralle sähköpostilla osoitteeseen imatrakusanku@gmail.com

8-11 -vuotiaat

 

Juniorikaratessa yhdistyvät liikkumisen riemu, leikkimielisyys ja tutustuminen monipuoliseen ja teknisesti vaativaan kamppailulajiin. Juniorikaraten eräs tärkeä päämäärä on lapsen liikunnallisten taitojen, nopeuden, ketteryyden ja motoriikan kehittäminen monipuolisesti harjoittelemalla.

Liikunnallisten taitojen ohella myös lapsen sosiaaliset taidot kehittyvät sillä karatessa toisen huomioon ottaminen ja vastustajan kunnioittaminen ovat olennaisen keskeisessä roolissa. Lisäksi lajille ominainen salikuri opettaa lapsille keskittymiskykyä ja jokapäiväisessä elämässä tarvittavia käyttäytymismalleja.

Tavoitteenamme on tarjota karatea harrastaville lapsille laadukasta, turvallista ja pitkäjänteistä toimintaa. Sinä, joka mietit mihin seuraan lapsesi haluat laittaa, voimme vakuuttaa, että seurassamme lapsesi on hyvissä käsissä. Sen takaavat suunnitelmallinen junioritoiminta ja koulutetut ohjaajat.

 

Tammikuu-kesäkuu 2021 välisenä aikana 12 täyttävät siirtyvät nuorten ryhmään toukokuussa 2021.

Heinäkuu-joulukuu 2021 välisenä aikana 12 täyttävät siirtyvät nuorten ryhmään tammikuussa 2022. 

Klikkaa sivuille:

Kamppailija EI kiusaa