Juniorit

KARATEKIDS -harrasteryhmä

Viskarit, Eskarit ja 1&2 luokkalaiset

 

Ryhmässä harjoitellaan pääsääntöisesti liikkumista ja karatea erilaisten leikkien avulla. Tavoitteena on innostaa lapsi liikkumaan ja kokemaan liikunnassa onnistumisen elämyksiä. Karate Kids toiminnan tarkoituksena on luoda edellytykset monipuoliselle liikunnalle. Leikinomaisen karaten avulla lapset tutustuvat lajiin ja sen pelisääntöihin, joita ovat toisten huomioon ottaminen ja ryhmässä toimiminen.

Karate Kids harjoitukset koostuvat pääasiassa leikeistä ja peleistä joiden avulla lapsi oppii tuntemaan oman kehonsa mahdollisuudet. Näihin harjoitteisiin sisällytetään karatelle tunnusomaisia perustekniikoita sekä koordinaatiota kehittäviä liikkeitä. Hauskojen harjoitusten päämääränä on kasvattaa lapsesta tasapainoinen ja liikkuva.

Tavoitteenamme on tarjota karatea harrastaville lapsille laadukasta, turvallista ja pitkäjänteistä toimintaa. Sinä, joka mietit mihin seuraan lapsesi haluat laittaa, voimme vakuuttaa, että seurassamme lapsesi on hyvissä käsissä. Sen takaavat suunnitelmallinen junioritoiminta ja koulutetut ohjaajat.

 

NAPEROKARATE 

3 - 4 vuotias + aikuinen

 

Naperokarate on ryhmä, jossa aikuiset ja lapset voivat harrastaa yhdessä monipuolista ja leikinomaista liikuntaa sekä harjoitella karatelle ominaisia taitoja ja karaten perustekniikoita. Naperokarate on terveyttä edistävää liikuntaa, joka tukee perheen yhdessäoloa, liikunnallista aktiivisuutta ja lasten kokonaisvaltaista kehitystä. 

Naperokarateen osallistuvan perheen koolla ei ole väliä, mukaan voi tulla aikuinen useammankin lapsen kanssa tai kaksi aikuista yhden lapsen kanssa. 

 

RAIONS -ESIINTYVÄ RYHMÄ

perustetetaan syyskuussa 2023

Esiintyvä ryhmä on lapsista, nuorista ja aikuisista koostuva ryhmä, joka esiintyy erilaisissa tilaisuuksissa. Oppilaat ovat kiinnostuneita esiintymisestä. Esiintyvään ryhmään kuuluminen vaatii oppilaalta sitoutumista ryhmän toimintaan ja sääntöihin. Oppilaat harjoittelevat 2-3 kertaa viikossa. 

KARATEKOULU 3-6LK -harrasteryhmä

 

Juniorikaratessa yhdistyvät liikkumisen riemu, leikkimielisyys ja tutustuminen monipuoliseen ja teknisesti vaativaan kamppailulajiin. Juniorikaraten eräs tärkeä päämäärä on lapsen liikunnallisten taitojen, nopeuden, ketteryyden ja motoriikan kehittäminen monipuolisesti harjoittelemalla.Liikunnallisten taitojen ohella myös lapsen sosiaaliset taidot kehittyvät sillä karatessa toisen huomioon ottaminen ja vastustajan kunnioittaminen ovat olennaisen keskeisessä roolissa. Lisäksi lajille ominainen salikuri opettaa lapsille keskittymiskykyä ja jokapäiväisessä elämässä tarvittavia käyttäytymismalleja.

 

Tavoitteenamme on tarjota karatea harrastaville lapsille laadukasta, turvallista ja pitkäjänteistä toimintaa. Sinä, joka mietit mihin seuraan lapsesi haluat laittaa, voimme vakuuttaa, että seurassamme lapsesi on hyvissä käsissä. Sen takaavat suunnitelmallinen junioritoiminta ja koulutetut ohjaajat.

 

TAVOITERYHMÄ JATKORYHMÄLÄISILLE 1-6LK

 

Ryhmä harjoittelee vähintään 2 kertaa viikossa ja pyrkii etenemään vyöarvoissa tai tähtää kilpailuihin. Harjoituksissa on enemmän lajiharjoitteita kuin harrasteryhmien harjoituksissa.

Ryhmään pääsy edellyttää, että on suorittanut keltaisen vyön. 

 

Klikkaa sivuille:

Kamppailija EI kiusaa