Juniorit

Ajankohtaista

 

*Junioreiden budoleiri Imatralla 7.3 lauantaina

 

HARJOITUSAJAT ALOITTELIJOILLE 13.1 - 30.4.2020

 

Ajankohtaista sivulla ilmoitetaan aina poikkeavuudet, jotka liittyvät harjoitusaikoihin ja paikkoihin. 

 

Aloittelijat voivat kokeilla harjoituksia 28.2 asti ilmaiseksi. Seura tarjoaa harjoitukset ilmaiseksi, mutta urheilutalolle pitää kuitenkin maksaa käyttömaksu. 

 

Harjoituksiin voi tulla mukaan milloin vain. Ennen ensimmäisiä harjoituksia riittää ilmoittautuminen sähköpostilla:

Imatrakusanku@gmail.com

1. Harjoittelijan nimi

2. Syntymäaika

3. Huoltajan/huoltajien nimet ja puhelinnumerot

4. Lisätietoja lapsesta ohjaajille tarvittaessa

 

Karatekids -harrasteryhmä (4-7 vuotiaat) 

  • Tiistaisin 17.30-18.30 urheilutalon judosali

Perhekarate

  • Parittomilla viikoilla tiistaisin 17.30-18.30 urheilutalon judosali. Harjoituksissa voi olla mukana kaikki perheenjäsenet. Alaikäraja harjoituksiin 4 vuotta. 

Juniorikarate harrasteryhmä (8-11 vuotiaat) 

  • Maanantaisin 17.45-19.00 urheilutalon judosali

4-7 -vuotiaat - karatekids ja perhekarate

 

Karate Kidsit harjoittelevat kerran viikossa. Ryhmässä harjoitellaan pääsääntöisesti liikkumista ja karatea erilaisten leikkien avulla. Tavoitteena on innostaa lapsi liikkumaan ja kokemaan liikunnassa onnistumisen elämyksiä. Karate Kids toiminnan tarkoituksena on luoda edellytykset monipuoliselle liikunnalle. Leikinomaisen karaten avulla lapset tutustuvat lajiin ja sen pelisääntöihin, joita ovat toisten huomioon ottaminen ja ryhmässä toimiminen.

Karate Kids harjoitukset koostuvat pääasiassa leikeistä ja peleistä joiden avulla lapsi oppii tuntemaan oman kehonsa mahdollisuudet. Näihin harjoitteisiin sisällytetään karatelle tunnusomaisia perustekniikoita sekä koordinaatiota kehittäviä liikkeitä. Hauskojen harjoitusten päämääränä on kasvattaa lapsesta tasapainoinen ja liikkuva.

Tavoitteenamme on tarjota karatea harrastaville lapsille laadukasta, turvallista ja pitkäjänteistä toimintaa. Sinä, joka mietit mihin seuraan lapsesi haluat laittaa, voimme vakuuttaa, että seurassamme lapsesi on hyvissä käsissä. Sen takaavat suunnitelmallinen junioritoiminta ja koulutetut ohjaajat.

Perhekarate

 

Perhekarate on ryhmä, jossa aikuiset ja lapset voivat harrastaa yhdessä monipuolista ja leikinomaista liikuntaa sekä harjoitella karatelle ominaisia taitoja ja karaten perustekniikoita. Perhekarate on terveyttä edistävää liikuntaa, joka tukee perheen yhdessäoloa, liikunnallista aktiivisuutta ja lasten kokonaisvaltaista kehitystä. 

Perhekarateen osallistuvan perheen koolla ei ole väliä, mukaan voi tulla aikuinen useammankin lapsen kanssa tai kaksi aikuista yhden lapsen kanssa. Perhekarateen voivat osallistua lapset 4-vuotiaasta ylöspäin.

Käytännön ohjeita vanhemmille:

  • Tuo lapsi ajoissa harjoituksiin ja hae ajoissa.
  • Pitkät hiukset kiinni ja kynnet lyhyiksi.
  • Muista ottaa kellot ja korut pois ennen harjoituksia.
  • Harjoitussaliin tullaan sandaaleilla tai sukilla, jotka otetaan pois dojolle astuttaessa, näin pidämme tatamin puhtaana ja harjoittelun mukavana. Muistathan pestä lapsen jalat ennen harjoituksiin tuloa.
  • Normaalisti ohjaajat vastaavat kidseistä vain harjoitusten loppuun asti, koska toinen ryhmä aloittaa harjoittelun heti ensimmäisen jälkeen. 
  • Yksittäisiä poissaoloja ei tarvitse erikseen ilmoittaa. Harrastuksen päättymisestä tulee ilmoittaa seuralle sähköpostilla osoitteeseen imatrakusanku@gmail.com

 

Tammikuu-kesäkuu 2019 välisenä aikana 8 täyttävät siirtyvät 8 - 11 vuotiaiden ryhmään 2019 toukokuussa .

Heinäkuu-joulukuu 2019 välisenä aikana 8 täyttävät siirtyvät 8 - 11 vuotiaiden ryhmään 2020 tammikuussa. 

8-11 -vuotiaat

 

Juniorikaratessa yhdistyvät liikkumisen riemu, leikkimielisyys ja tutustuminen monipuoliseen ja teknisesti vaativaan kamppailulajiin. Juniorikaraten eräs tärkeä päämäärä on lapsen liikunnallisten taitojen, nopeuden, ketteryyden ja motoriikan kehittäminen monipuolisesti harjoittelemalla.

Liikunnallisten taitojen ohella myös lapsen sosiaaliset taidot kehittyvät sillä karatessa toisen huomioon ottaminen ja vastustajan kunnioittaminen ovat olennaisen keskeisessä roolissa. Lisäksi lajille ominainen salikuri opettaa lapsille keskittymiskykyä ja jokapäiväisessä elämässä tarvittavia käyttäytymismalleja.

Tavoitteenamme on tarjota karatea harrastaville lapsille laadukasta, turvallista ja pitkäjänteistä toimintaa. Sinä, joka mietit mihin seuraan lapsesi haluat laittaa, voimme vakuuttaa, että seurassamme lapsesi on hyvissä käsissä. Sen takaavat suunnitelmallinen junioritoiminta ja koulutetut ohjaajat.

 

Tammikuu-kesäkuu 2019 välisenä aikana 12 täyttävät siirtyvät nuorten ryhmään toukokuussa 2019 .

Heinäkuu-joulukuu 2019 välisenä aikana 12 täyttävät siirtyvät nuorten ryhmään tammikuussa 2020. 

Klikkaa sivuille:

Kamppailija EI kiusaa