Valmennukset 2020

1. Olympiakarate

 

Nuorten ryhmä 12-17 vuotiaat

 

Hinta: Maksuton

 

Ohjatut harjoitukset tiistaisin ja välillä perjantaisin. Seuran järjestämät leirit ovat maksuttomia kurssilaisille vuonna 2020. 

 

Perusryhmään voivat tulla kaikki harrastajat kokeilemaan ja hakemaan tuntumaa kilpakarateen. Perusryhmän harjoituksiin osallistuminen ei edellytä kilpailemista.

 

KURSSIMUOTOINEN OPETUKSEMME ON TAVOITTEELLISTA JA TEHOKASTA

 

2. Aikuisten karatevalmennus/karaten peruskurssi

 

Yli 18 vuotiaat 

 

Hinta: 150 euroa syyskuusta huhtikuuhun. Sisältäen kurssimaksun, seuraan liittymismaksun, jäsenmaksun ja harrastajalisenssin. 

 

Ohjatut harjoitukset tiistaisin & torstaisin ja välillä perjantaisin. Seuran järjestämät leirit ovat maksuttomia kurssilaisille vuonna 2020. 

 

Kurssilainen oppii karaten perustaitojen lisäksi oheisharjoitteluun liittyviä tekniikoita, oikeaan ruokavalioon sekä riittävään lepoon ja palautumiseen liittyviä asioita.

 

Miksi aloittaa karaten harjoittelu? 

  • karaten tärkein tavoite on kehittää harrastajaa paremmaksi ihmiseksi (Do = Tie) ja pahin vastustajamme, jonka kohtaamme, on oma itsemme 
  • karate on erinomainen tapa vähentää stressiä, tasapainottaa elämää sekä viettää laatuaikaa samanmielisten aikuisten seurassa 
  • harjoittelemme yhdessä, mutta keskitymme itseemme 
  • karateharjoittelu on fyysistä, joten se parantaa liikkuvuutta, notkeutta, nopeutta ja voimaa sekä koordinaatiota ja kehonhallintaa 
  • harjoittelu on psyykkistä, joka tarkoittaa keskittymistä sisältöön, omaan tekemiseen ja vartaloon, annettuihin ohjeisiin sekä oman suorituskyvyn ylittämistä ja itsensä voittamista 
  • harjoittelu on turvallista

3. Kuntokarate / vapaaharjoituskurssi

 

Hinta: 100 euroa syyskuusta huhtikuuhun

 

Harjoitukset tiistaisin. Seuran järjestämät leirit ovat maksuttomia kurssilaisille vuonna 2020. 

 

Tavoitteellisen kurssin sijaan voi ajoittain valita myös ns. vapaaharjoituskurssin, joka mahdollistaa joustavan ja kurssiohjelmista riippumattoman harjoittelun silloin kun itselle parhaiten sopii.

 

Kurssilainen oppii kuntokaratetaitojen lisäksi oheisharjoitteluun liittyviä tekniikoita, oikeaan ruokavalioon sekä riittävään lepoon ja palautumiseen liittyviä asioita.

 

Kiinnostaako yhteistyö seuran kanssa?

 

OTA YHTEYTTÄ

Suvi Savolainen

imatrakusanku@gmail.com